RENT a MINI

Rent a mini


Želiš doživeti sanje in preizkusiti hitrega MINI-ja na dirkališču?

Od danes naprej je to mogoče, saj smo se pri KAVS Motorsport odločili, da John Cooper Works MINI-ja dodatno predelamo ravno v ta namen.
JCW letnik 2004, ki v osnovi ponuja 200 konjev, smo dodatno predelali na 230 konjev, dodali zaporo diferenciala znamke Quaife in blažilnike Bilstein B16, ki spadajo v sam vrh vzmetenja za avtomobile.
Tako predelano vozilo sedaj nudimo vsem, ki želijo doživeti pravo hitrost.In to ne na navadni cesti, ampak kar na dirkališču samem!

Žal Slovenci niso naklonjeni motorsportu, zato v Sloveniji dirkališča nimamo. Imajo ga pa naši sosedi, tako da nas lahko obiščete na dirkaliču Grobnik, ki se nahaja v bližini Rijeke na Hrvaškem.

Stvar je sila preprosta: na določen termin se oglasite na Grobniku, se prijavite za rent-a MINI in se s kuponom oglasite pri nas. Spremljevalec, ki je vedno v avtomobilu, vas opremi s čelado ter pokaže trike dirkališča in že ste pripravljeni na nepozabno doživetje.
Cena najema znaša 180€ za 20 minut, vključuje pa najem avtomobila, izkušenega sovoznika ter varnostno čelado.
Za več informacij nam lahko pišete na info@kavsmotorsport.com ali pa pokličete na 041 774 650.

Polepšaj si nedeljo 14.6.2015 in se oglasi na Grobniku. Prikladen izgovor za boljšo polovico je vsekakor izlet v sončno Opatijo, ki si ga popestriš s parimi krogi po dirkališču. Ne odlašaj in se prijavi, dokler je še kaj prostih mest. Za predprijave in skupine nudimo ugodne popuste!

info@kavsmotosport.com

 

Rent a mini on the racetrack

 

RENT A MINI


Would you like to make your racing dreams come true and try out one of the fastest MINIs on the racetrack?

From now on this is possible at KAVS Motorsport; we decided to modify a John Cooper Works MINI only for this purpose.
The model is a JCW year 2004, which originally already has 200 HP, but was further tuned to 230 HP, added the Quaife limited slip differential and Bilstein B16 suspension, one of the top brands of car suspension.
The car is now available for rent to anyone who would like to experience true speed, not on a regular road, but on a racetrack!

Unfortunately, there are no racetracks in Slovenia, but you can visit us at Grobnik, which is located near Rijeka in Croatia.

Renting the Mini is very simple: on a previously set date come to Grobnik, sign up for a rent-a MINI and bring the coupon to us. There is going to be a co-driver in the car at all times and he will equip you with a helmet, show you the tricks of the racetrack and you’ll be ready for an unforgettable experience!
The rental price is € 180 for 20 minutes and includes: renting a car, an experienced co-driver and a safety helmet.

Join us on Sunday 06/14/2015 at Grobnik racetrack. It's a great location for a Sunday trip to the sunny town of Opatija, which you can make more interesting by driving a couple of rounds on the racetrack. Don't wait and register while there are still vacancies! We offer discounts for pre-bookings and groups !

info@kavsmotosport.com

 

We also represent other car tuning brands.
Click on the manufacturer logo to see our offers or send us an email at info@kavsmotorsport.com

Ne uporabljamo invazivnih piškotkov. Več informacij.

Alternator pulley Supercharger pulley Charge cooler Throttle body Head porting Air filter ECU remap Wheel spacer Big brake kit front arm spacer